Radimir Čačić napušta Hrvatski teniski savez

Predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Radimir Čačić najavio je da će u utorak dati ostavku na mjesto predsjednika da je o tome već obavijestio potpredsjednika HTS-a Zorana Grbića.

7.2.2010.
18:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić, koji je prošli mjesec u Mađarskoj skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe, ostavku je najavio u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u dva, a o tome je već obavijestio svoje suradnike u vrhu Hrvatskog teniskog savez.

Priopćenjem se na istu temu oglasio i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, kojim demantira napise pojedinih medija o slučaju Čačić.

"Hrvatski olimpijski odbor demantira da je raspravljao mogućnost odstupanja predsjednika Hrvatskog teniskog saveza Radimira Čačića s dužnosti, a niti je primio takav zahtjev za mišljenjem. Kao što je poznato Hrvatski olimpijski odbor niti postavlja niti smjenjuje predsjednike svojih članica, a niti bilo kojeg člana svojih tijela koji dolaze iz njihovih redova. U slučaju Čačića radi se o predsjedniku u čijem je razdoblju hrvatski tenis polučio velike uspjehe, a Hrvatski teniski savez jedan je od najuspješnijih saveza. Hrvatski olimpijski odbor nema nikakvih saznanja o vrsti postupka koji bi se vodio u ovom slučaju protiv predsjednika HTS-a Čačića," stoji u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali