PRISJEO MU SEKS: Skupo platio avanturu na klupi!

Nogometaš engleskog niželigaša Clitheroea Jay Hart dobio je otkaz nakon što se na društvenim mrežama pojavila snimka njegova seksualnog odnosa s neimenovanom navijačicom na klupi za pričuve.

Avantura se dogodila poslije subotnjeg gostovanja Clitheroea kod Mossley AFC-a. Hartova je momčad poražena s 4:1, ali njemu se posrećilo nakon utakmice. Mossley je svoju zadnju domaću utakmicu sezone proglasio ‘ženskim danom’, odnosno dopustio pripadnicama ljepšeg spola slobodan ulaz na stadion.

Pojavilo se tako na tribinama puno više žena nego što je uobičajeno, a jedna je od njih uspjela zavesti 24-godišnjeg Harta koji se nakon završetka utakmice vratio iz svlačionice, još uvijek s dresom na sebi, i na klupi za pričuve krenuo na ‘posao’ s nepoznatom obožavateljicom. Netko od njegovih suigrača je sve to snimao mobitelom i objavio na društvenim mrežama. Prije nego što je video obrisan, vidjeli su ga klupski čelnici i Hartu ekspresno uručili otkaz.

“Svaki igrač, dok nosi dres Clitheroea, predstavlja klub. Očekujemo od svojih igrača određenu razinu ponašanja i discipline, a Hart je nije pokazao”, poručila je predsjednica kluba Anne Barker, dok se igrač pokušao opravdati sljedećim riječima:

“Iskreno mi je žao. Popio sam nekoliko pića i mislio sam da me nitko neće vidjeti.”

Povratak na Net.hr