Vodimo vas na ‘Postdiplomsko obrazovanje’ Labrovića i Matule

Novu duhovitu predstavu Postdiplomsko obrazovanje možete pogledati u Kino Klubu Grič, u petak, 25. svibnja s početkom u 20 sati. Podijelili smo 3×2 ulaznice.

Postdiplomsko obrazovanje nova je duhovita predstava koja daje upute mladim ljudima sa diplomom kako se unosno početi baviti uvriježenim i provjerenim oblikom ponašanja u našem narodu koji vodi do sigurnog uspjeha: kriminalom. Na ovaj način uzevši ironičan odmak od zbilje glumac Vilim Matula, glazbenik Igor Pavlica i ostali dio autorskog tima progovaraju o našoj svakodnevnici nastojeći stvoriti materijal koji kombinira iskustva glumca i autora, u ovom slučaju Vilima Matule sa subverzivnim materijalima Labrovićevih tekstova i nekim igranim pričama sastavljenim od karaktera uronjenih u ove i ovakve događaje.

Matula utjelovljuje građanina Horvatića, pa činovnika iz katastra, ali i kamatara Baju, kao pojam straha koji postoji kao stalna prijetnja, autoritet koji to ne bi smio biti. Prikazuje naše društvo kako naočigled propada, gubi identitet jer pristaje na malograđansku šutnju.

Igra: Vilim Matula

Glazba: Igor Pavlica
Dramaturgija: Ivana Gudelj
Video kamera: Alan Stanković
Video Montaža: Ivor Ivezić
Režija: Borna Armanini

Podijelili smo 3×2 karte za predstavu.

Dobitnici:
Maro Marušić
Vesna Beader
Ladislav Tomičić

Povratak na Net.hr