Pašteta od tunjevine

Obogatite svoj doručak ili poslužite kao predjelo već pristigloj grupi gostiju, a ako želite još ukusniju verziju u smjesu dodajte svježi kravlji sir i pohvale vas neće mimoići

16.11.2000.
0:56
VOYO logo

Vrijeme pripreme: 20 min

Kalorije: 627
Masnoća: 18.34 g
Ugljikohidrati: 87.25 g
Proteini: 23.08 g
Kolesterol: 48.29 mg
Natrij: 1229.22 mg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci:

3 žlice maslaca
4 luka, manja
2 nasjeckana celera
200 g tunjevine (konzerva)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upute za kuhanje:

1. Na laganoj vatri otopite maslac. Dodajte luk i celer. Pirjajte 5 minuta i ostavite da se ohladi.

2. U mikser ubacite ohlađenu smjesu i tunjevinu. Miksajte dok ne dobijete finu ujednačenu masu. Po želji, dodajte svježi kravlji sir.

3. Prebacite u zdjelu, prekrijte i ostavite u hladnjaku najmanje 30 minuta. Pospite najeckanim peršinom i poslužite uz zelene masline i tost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo