USPJEŠNO POSLOVANJE: / Bili na dnu, a danas radnicima uz božićnice isplaćuju i nagrade za vjernost

Image
Foto: PIXSELL, Goran Jakus/PIXSELL

Oko pet milijuna kuna izdvojit će Pevec kako bi svojim radnicima isplatio božićnice, ali i nagrade koje će dobiti za vjernost tvrtki koja se uspjela dići iz pepela.

21.12.2015.
15:28
PIXSELL, Goran Jakus/PIXSELL
Play logo

Prije šest godina Pevec je bio na dnu. Ušao je u stečaj, broni radnici su dobili otkaze i budućnost je bila neizvjesna. Međutim danas, njegovo poslovanje cvjeta, a radnici će uz već ranije najavljenu božićnicu za svoju vjernost i rad biti i nagrađeni.

Image
TVRTKE ZA POŽELJETI: /

I ove godine sretnici će dobiti božićnice, neke veće i od 8 tisuća kuna

Image
TVRTKE ZA POŽELJETI: /

I ove godine sretnici će dobiti božićnice, neke veće i od 8 tisuća kuna

Potvrdio je to predsjednik Uprave Peveca Darko Šket u HRT-ovoj emisiji Studio 4 navodeći kako će nagrada iznositi 30 posto godišnje bruto plaće. Dobit će je 1380 radnika, a ukupan iznos s božićnicom seže do pet milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvala za kvalitetan rad

"Nakon šest godina uspješnog poslovanja htjeli smo se zahvaliti našim radnicima na kvalitetnom radu", kazao je Šket, inače i osoba koja je cijelu tvrtku provela i kroz stečajni postupak. Vlasništvo u Pevecu danas ima i 600 radnika

Play logo

"Sreća je bila da je stečajni postupak pokrenut na vrijeme jer se nije ugasila poslovna sposobnost, a vjerovnici su osjetili tu želju da se Pevec vrati na poslovnu scenu. Popravili smo sve što je prije bilo na nivou improvizacije i postali moderno dioničko društvo koje posluje po korporativnim pravilima",pojasnio je za HRT Šket dodajući da su svojim radom motivirali konkurenciju da napusti Hrvatsku. Pevec danas ima 19 centara diljem Lijepe naše što je najveći broj u zemlji. Jednako nato ima i najviše zaposlenih radnika u prodaji neprehrambenih proizvoda.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo