Severinin bivši Mate Čuljak dobio posao u Ini

Bivšem Severininom zaručniku Fond za privatizaciju je prije godinu dana otkazao suradnju, nakon čega se zaposlio u Erste & Steiermaerkische banci, koju napušta na vlastitu inicijativu.

11.3.2010.
11:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tridesetogodišnji ekonomist Mate Čuljak, ponajviše poznat javnosti po svojim zarukama s pjevačicom Severinom Vučković i raskidanjem istih zbog preljuba, dobio je novi, atraktivni posao – radit će kao savjetnik u Ini.

Jutarnji list piše kako je dobio posao savjetnika direktora zaduženog za sigurnost, te da mu neto plaća sigurno neće biti manja od deset tisuća kuna, a mogla bi dosegnuti i dva puta veću cifru.

Što se, pak, profesionalnog života Mate Čuljka tiče, spomenimo da mu je Fond za privatizaciju prije godinu dana otkazao suradnju, nakon čega se zaposlio u Erste & Steiermaerkische banci, koju napušta na vlastitu inicijativu.

Spomenimo i da je Matina starija sestra HTV-ova Dijana Čuljak Šelebaj. Mediji su zabilježili i njegovo svjedočenje u sudskom procesu pokrenutom protiv čelnika HFP-a, takozvanoj "aferi Maestro".

Prethodni članak:

arti-201003060112006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali