Play ponuda

OD PECIVA DO ŽESTICE: / Konzum u četvrtak spušta cijene 1000 proizvoda; No, zbog toga će u srijedu raditi skraćeno

Image
Foto: Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Pojeftinit će niz artikala, od pekarskih proizvoda do žestokog pića

12.10.2020.
13:41
Hrvoje Jelavić / PIXSELL
Play ponuda

Zbog zahtjevnog procesa označavanja novih redovnih cijena proizvoda, sve će Konzumove trgovine u Hrvatskoj u srijedu 14. listopada, raditi do 19.30 sati

Konzum će u četvrtak, 15. listopada, sniziti redovne cijene više od 1000 proizvoda iz svog asortimana. Velika je to aktivacija kojom će najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj u suradnji s dobavljačima brojne proizvode sa svojih polica učiniti kupcima još dostupnijima. Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz različitih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi s odjela delikatesa, svježe meso i riba, smrznuta i konzervirana hrana, čajevi i kava, bezalkoholna pića, pivo, vino i jaka alkoholna pića, slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenske i kozmetičke potrepštine za odrasle i djecu, sredstva za pranje i čišćenje, odjevni i kućanski tekstil, kućanski aparati i tehnika, igračke i brojni drugi.

"Snižavanjem cijena više od 1000 artikala iz naše bogate ponude želimo učvrstiti poziciju Konzuma kao mjesta na kojem kupac dobiva najveću vrijednost za svoj novac. Riječ je o godišnjem ulaganju u iznosu od oko 70 milijuna kuna u kojem sudjeluje više od 140 naših dobavljača s proizvodima koje svi mi redovito koristimo i kupujemo. Vjerujem da će kupci i ovog puta prepoznati naša nastojanja da im olakšamo svakodnevicu, osobito u ovoj godini koja je za sve nas bila posebno izazovna", izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Radno vrijeme do 19.30 zbog novih cijena

Zbog zahtjevnog procesa označavanja novih cijena proizvoda, Konzum će u srijedu, 14. listopada, skratiti radno vrijeme svih svojih prodavaonica diljem Hrvatske do 19.30 sati kako bi zaposlenici imali dovoljno vremena za označavanje i kako bi ga mogli obaviti unutar uobičajenog radnog vremena prodavaonice.

Nove redovne cijene više od 1000 proizvoda još su jedna u nizu pogodnosti koje Konzum osigurava svojim kupcima kako bi im smanjio troškove u kućnom budžetu. Iz tjedna u tjedan u Konzumovom katalogu predstavljeni su proizvodi na akciji čime se kupcima omogućava da planiraju svoju kupnju kako bi ostvarili značajne uštede. Konzum je poznat i po redovitim kratkotrajnim akcijama označenima oznakom "Super prilika" te mogućnostima štednje kupnjom veće količine određenih proizvoda označenih oznakom "Kupi više, plati manje". Sveukupno je tako svaki tjedan u Konzumu više od 3500 proizvoda na akciji.

Posebne pogodnosti kupci ostvaruju i korištenjem MultiPlusCard kartice prilikom kupnje, skupljajući bonus kune s kojima mogu odmah i raspolagati te tako umanjiti iznos svog računa, a uz to im je na raspolaganju i ostvarenje dodatnih ušteda korištenjem ponude kupona Konzumovih partnera. Konzum veliku pažnju posvećuje najosjetljivijim skupinama u društvu te tako jednom mjesečno umirovljenicima osigurava popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje.

Play ponuda
Play ponuda