NAKON 25 GODINA NOVI POČETAK: / Uspješna menadžerica iz Zagreba zatvorila vrata tvrtkama i pronašla sreću u vlastitom biznisu

Image
Foto: PR FOTO
4.5.2016.
15:41
PR FOTO
VOYO logo

Finka Keran iz zagrebačkog Podsuseda, inače poznata kao jedna od najboljih menadžerica ovih prostora, lani je odlučila dugogodišnju strku i stres zamijeniti poslom koji je umiruje. Tako je nakon 25 godina zatvorila vrata velikim korporacijama i pokrenula vlastiti posao baveći se onim što ju je svih prethodnih godina u slobodnom vremenu opuštalo - izradi torti. Otvorila je slastičarnicu Cukarino Cafe i u godinu dana "patentirala" više od 40 različitih vrsta torti.

Image
Foto: PR FOTO

Finkine torte

"Moje torte nisu rezultat potrebe za kvantitetom, nikako, nego isključivo velike želje za kvalitetom. Jer sam u svaku svoju tortu utkala najkvalitetniju čokoladu, maslac, orahe, domaća jaja i najvažniji sastojak, silno puno strasti i ljubavi. Želja mi je da svatko tko kuša moje slastice, iskusi i vrhunski užitak. Stvaram proizvod od najkvalitetnijih namirnica koje se nalaze na našem tržištu, posebice jer razlika u cijeni nije velika, ali je razlika u okusima drastično izražena", kaže Finka koja je dugo bila u biznisu s kavom pa je sretna jer u svojoj slastičarnici kupcima uz krišku torte može ponuditi vrhunsku kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prava poslovna žena, i u vlastitom biznisu je Finka Keran mislila na sve pa tako nudi posebne torte za one koji imaju intoleranciju na gluten, ne podnose jaja, a za one najzahtjevnije "low fat torte". U spravljanju torti koristi i tradicionalne i one modernije recepte, dok je sve ostalo njezina nadogradnja.

Sada s novim poslom ne samo da uživa u onome što radi, nego ima i više vremena za privatni život, za čim je u svijetu velikih korporacija čeznula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo