NAKON 25 GODINA NOVI POČETAK: /

Uspješna menadžerica iz Zagreba zatvorila vrata tvrtkama i pronašla sreću u vlastitom biznisu

Image
Foto: PR FOTO
4.5.2016.
15:41
PR FOTO
VOYO logo

Finka Keran iz zagrebačkog Podsuseda, inače poznata kao jedna od najboljih menadžerica ovih prostora, lani je odlučila dugogodišnju strku i stres zamijeniti poslom koji je umiruje. Tako je nakon 25 godina zatvorila vrata velikim korporacijama i pokrenula vlastiti posao baveći se onim što ju je svih prethodnih godina u slobodnom vremenu opuštalo - izradi torti. Otvorila je slastičarnicu Cukarino Cafe i u godinu dana "patentirala" više od 40 različitih vrsta torti.

Image
Foto: PR FOTO

Finkine torte

"Moje torte nisu rezultat potrebe za kvantitetom, nikako, nego isključivo velike želje za kvalitetom. Jer sam u svaku svoju tortu utkala najkvalitetniju čokoladu, maslac, orahe, domaća jaja i najvažniji sastojak, silno puno strasti i ljubavi. Želja mi je da svatko tko kuša moje slastice, iskusi i vrhunski užitak. Stvaram proizvod od najkvalitetnijih namirnica koje se nalaze na našem tržištu, posebice jer razlika u cijeni nije velika, ali je razlika u okusima drastično izražena", kaže Finka koja je dugo bila u biznisu s kavom pa je sretna jer u svojoj slastičarnici kupcima uz krišku torte može ponuditi vrhunsku kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prava poslovna žena, i u vlastitom biznisu je Finka Keran mislila na sve pa tako nudi posebne torte za one koji imaju intoleranciju na gluten, ne podnose jaja, a za one najzahtjevnije "low fat torte". U spravljanju torti koristi i tradicionalne i one modernije recepte, dok je sve ostalo njezina nadogradnja.

Sada s novim poslom ne samo da uživa u onome što radi, nego ima i više vremena za privatni život, za čim je u svijetu velikih korporacija čeznula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
nedelja
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo