“AS” sport – najveća online prodavnica obuće

Najpoznatiji svetski brendovi po najpristupačnijim cenama

Prodavnica sportske opreme “AS” prepoznatljiva je po velikom izboru sportske obuće i odeće već 18 godina, a sada su odlučili da odu korak dalje i stvore najveću online prodavnicu obuće.

Ono što “AS” izdvaja u odnosu na konkurenciju je najveći izbor, i najbolje cene patika, kao i besplatna dostava na teritoriji cele Srbije.

Veliki izbor obuće najpoznatijih svetskih brendova kao što su Nike, Adidas, Puma, Reebok, Converse, Diadora, New Balance, Hummel, Joma, i Kappa privukao je na hiljade zadovoljnih kupaca, koji su se po pravilu vraćali kupovini u “AS” prodavnicama, što je dovelo do stvaranja kruga stalnih kupaca.

Na zvaničnom sajtu AS sport shopa online kupcima se pruža prilika da za svaki artikal vide detaljan opis modela i tehnologije koje su korišćene, kao i nekoliko slika koje pokazuju i najsitnije detalje obuće. Međutim to nije sve, široka ponuda svih brojeva od 28 do 52.5 rešiće probleme svima koji su teško pronalazili obuće odgovarajuće veličine.

Pored najnovijih i najtraženijih modela obuće, “AS” sport nudi i najveću ponuda kopački i patika za trčanje po cenama koje su najpristupačnije u Srbiji.

Kupovina obuće putem interneta je veoma jednostavna, u samo nekoliko koraka možete lako naručiti Vašu novu obuću.Za potpunu informaciju oko uslova kupovine, rokova isporuke, kontaktirajte službu “AS” sport šopa na broj telefona: 064 227 80 45. Porudžbine takođe možete poslati putem e-mail pošte na adresu info@assport.rs.

Povratak na Net.hr