NJEZNA STRANA ZLOCESTOG DECKA: Zblizio se s kcerkicom koju nije priznavao

Mario Balotelli posljednjih je godina postao sinonim za glupost i nezrelo ponasanje. Napadac Liverpoola izvan terena je izazivao nepodopstine jednu za drugom, na travnjaku cesto ostavljao suigrace na cjedilu, svadao se sa sucima… No, 24-godisnji Talijan ipak ima i svoju njeznu stranu.

Dan nakon sto je Liverpool u Premierligi pobijedio Manchester City (2:1), Balotelli je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako spava uz svoju kcerkicu Piju. Djevojcica ima dvije godine, a Balotelli je lani objavio da je njezin otac nakon sto je to potvrdio DNK test.

Podsjetimo, u srpnju 2012. Balotellijeva bivsa djevojka Raffaella Fico objavila je da nosi nogometasevo dijete. Pia je rodena u srpnju, a nekoliko mjeseci kasnije Fico je optuzila Balotellija da se ponasa neodgovorno i nezainteresirano prema kcerkici.

❤️

A post shared by Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) on

Balotelli je uzvratio prijetnjom tuzbom zbog narusavanja ugleda, ali kad su testovi ipak potvrdili da je Pia njegova kcer, prihvatio ju je, a kako mozemo vidjeti, s vremenom se i potpuno zblizio s njom.

Povratak na Net.hr