Play ponuda

UFC-ova djevojka se skinula do kraja

shimmer fallback

UFC-ova 26-godišnja uzdanica Miesha Tate potpuno se razgolitila zbog fotografiranja za ESPN-ov The Body Issue.

9.7.2013.
13:42
Play ponuda

Miesha Tate je samo jedno od poznatih sportskih imena novog izdanja magazina koje će se 12. srpnja naći na kioscima, a tvrdi da je ovo bila prilika koja se ne odbija.

"Učinila sam to i iskustvo je nevjerojatno. Definitivno mi je bila velika čast sudjelovati u ovom projektu. Ponosna sam na svoje tijelo. Vrlo naporno treniram i smatrala sam da nije loše pokazati te rezultate kako bih se jedan dan mogla pogledati i reći: 'Eto, to sam bila ja dok sam bila mlada.' Želim da me se prvenstveno respektira kao borca, ali ne vidim ništa loše u tome da žena slavi svoju ljepotu. Ponosna sam što se natječem u sportu kojeg zovu muškim", tvrdi Miesha, kojoj je trebalo malo vremena da se opusti pred brojnom ekipom na snimanju.

"Bila sam dosta nervozna. Jesmo bili na privatnoj plaži, no postojala je mogućnost da me vidi netko 'sa strane'. Srećom, ekipa se potrudila da snimanje bude što privatnije tako da mi je na kraju bilo zabavno. Svi su bili jako profesionalni i sve je prošlo u najboljem redu. Biti dio ESPN-ovog The Body Issuea je jako velika čast i odbijanje ove ponude zaista ne bi imalo smisla".

Play ponuda
Play ponuda