Radionica umjetnika Matije Kezelea i Nhandan Chirco

Od 10. do 14.

12.2.2013.
12:29
VOYO logo

Do sada je radionica okupila brojne polaznike, kako domaće tako i strane – iz Čilea, Španjolske, Belgije, Slovenije, Srbije i Italije.

Prvi put radionica se održava u suradnji Kotar Teatra (umjetničke organizacije spomenutog domaćeg izvođača) i Centra za kulturu i film 'August Cesarec' iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završna izvedba u prostoru Teatra Exit

U ovom izdanju sudionici radionice mladi su hrvatski kazališni umjetnici od kojih neki surađuju s Nhandan još od 2004. godine. Radionica je specifična po tome što će imati i javnu završnu izvedbu u prostoru Teatra Exit 14. veljače u 17.30 sati.

Sam događaj ujedno je i najava drugih sličnih radionica koju Kotar Teatar namjerava ostvariti u projektu Kotar REZIDENCIJA! u suradnji s Centrom za kulturu i film 'August Cesarec' u Zagrebu te na raznim lokacijama u Gorskom kotaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više na www.kotarteatar.com.

Matija Kezele rođen je u Zagrebu 11. veljače 1986. Studij glume i lutkarstva završava 2008. godine na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. Od 2009. godine angažiran je kao stalni vanjski suradnik HNK u Varaždinu. Kao izvođač, surađivao je s nizom redatelja u kazališnim kućama u Zagrebu, Zadru, Čakovcu, Varaždinu i Beogradu. Od 2007. vodi samostalne radionice mime i glumačkog treninga (Zagreb, Varaždin, Pazin). Od 2008. asistent je i organizator radionica Nhandan Chirco, talijanske izvedbene umjetnice i redateljice (Zagreb – &TD, Brač).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo