'Na psihijatriju bi trebali ići Let3, Dežulović i Lucić'

Riječka rock-grupa trebala bi ići na psihijatrijsko liječenje jer se skidaju goli, a stručnu pomoć trebali bi potražiti i Dežulović i Lucić.

22.9.2011.
17:41
VOYO logo

Nakon što je splitsko gradsko vijeće prihvatilo izvješće o realizaciji gradskog proračuna za prvu polovicu ove godine, na red su došle i druge točke sjednice. Tako je produžen mandat Dušku Mucalu kao v.d. intendantu HNK Split, no vijećnici su imali što reći o Splitskom ljetu.

Naime, dio vladajućih obrušio na program Splitskog ljeta u kojem su sudjelovali Let 3 u predstavi Kiklop, te dvojac Predrag Lucić Boris Dežulović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Jeramaz iz HGS-a, inače arhitekt, ustvrdio je da bi riječka rock-grupa trebala ići na psihijatrijsko liječenje "jer su kompleksaši". Odmah mu se pridružio Luka Podrug, kojemu je za terapiju dovoljno već i to što se letovci "skidaju goli", ali je onda "popis pacijenata" proširio i na Lucića i Dežulovića.

Kad se SDP-ovac Gojko Čepo pokušao usprotiviti takvim etiketama, i on je dobio naljepnicu: "Ajde, skojevac, šta se ti buniš", rekao mu je Podrug, neometan od predsjednice vijeća Nevenke Bečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povukli izvještaj o radu i spasili sjednicu

Tek je kod jedne od posljednjih točaka dnevnog reda splitske gradske vijećnike zasmetalo što na sjednici nema gradonačelnika Željka Keruma, jer nisu htjeli pristati da njegov izvještaj o radu u posljednjih šest mjeseci podnosi dogradonačelnik Jure Šundov.

Ivo Baldasar je u ima SDP-a i HNS-a pitao Nevenku Bečić gdje joj je brat, a kad se ona obrecnula da je na službenom putu i da ne treba njima polagati račune, oporba je zaprijetila napuštanjem sjednice. Tada su Nevenka Bečić i Šundov povukli tu točku i sjednica se nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109220028006 arti-201109220358006 arti-201107290497006 arti-201108020712006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo