Laušević hitno hospitalizovan u Njujorku

Po drugi put u poslednjih nekoliko meseci

25.11.2013.
13:37
VOYO logo

Žarku Lauševiću je pre desetak dana pozlilo i hitno je morao da bude prebačen u jednu njujoršku bolnicu zbog visokog krvnog pritiska, saznaje Kurir od izvora bliskog porodici popularnog glumca.

On je bio u izuzetno lošem stanju, koje je u jednom trenutku bilo na granici kritičnog. Ovo je drugi put u samo nekoliko meseci da su doktori morali da intervenišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Svi smo se zabrinuli. Ipak, na vreme je primljen u bolnicu. Takve varijacije pritiska znatno opterećuju srce i arterije, pa će ubuduće morati da povede računa o zdravlju više nego što to inače čini. Jednostavno rečeno, preti mu opasnost ne samo od moždanog već i od srčanog udara. Shvatio je da više nema igranja. Sada se oseća mnogo bolje.

Strogo se pridržava terapije koju su mu propisali a lekovi su smanjili rizik da ponovo dođe do komplikacija. Ipak, ukoliko ne budu dali željene rezultate, moraće da bude hospitalizovan i podvrgnut detaljnim analizama - naglašava sagovornik Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsećanja radi, nekadašnji glumčev advokat Slobodan Pajović svojevremeno je zbog „haotičnog zdravstvenog stanja“ tražio smanjenje kazne za Lauševića, ali se glumac ubrzo nakon toga oglasio oštro demantujući te navode i opozvao mu punomoć. On nije želeo da govori o svom zdravstvenom stanju.

Fizikalisao da preživi

Jedan od naših najpoznatijih glumaca od 2001. živi u Americi. Da bi prehranio porodicu, bavio se teškim fizičkim poslovima i molerajem, dok njegova supruga radi kao šminkerka u lokalnom pozorištu. Od prodaje knjige „Godina prođe, dan nikad“ uspeo je da vrati dugove i danas žive u daleko boljim uslovima nego pre dve godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro se vraća u Srbiju?

Kako sagovornik Kurira ističe, Žarko bi mogao da sledeće godine sa suprugom i ćerkom dođe u Srbiju. On je ovde slobodan čovek, pošto je usvojen zahtev republičkog tužioca za odlaganje izvršenja zatvorske kazne i povučena poternica za njim. Podsetimo, Laušević je u noći između 30. i 31. jula 1993, u podgoričkom kafiću „Epl“, ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića a ranio Andriju Kažića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo