FOTO: / Mesić i Jelena Pavičević Vukičević otvorili 44. PIF

U zagrebačkom Travnom započeo je 44. Međunarodni festival kazališta lutaka PIF, a svečanom otvorenju prisustvovali su ministar kulture Jasen Mesić te Jelena Pavičević Vukičević.

8.9.2011.
10:53
VOYO logo

Ovogodišnji međunarodni festival kazališta lutaka PIF do 11. rujna u Zagreb će dovesti najpoznatija svjetska i domaća lutkarska kazališta i predstave.

Međunarodni festival kazališta lutaka – PIF danas je poznati festival, koji okuplja najpoznatija svjetska i domaća lutkarska kazališta i predstave. Po tome je jedinstven takav festival u gradu Zagrebu i Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sedam festivalskih dana svake godine PIF-om i Zagrebom prošeta dvadesetak profesionalnih ili amaterskih lutkarskih kazališta i družina.

Predstavama, izložbama, okruglim stolovima i raspravama, seminarima, lutkarskim radionicama, izdavačkom djelatnošću, uličnim programima i različitim drugim događanjima predstavlja se i promovira hrvatsko i svjetsko lutkarstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz godine je PIF dobio svoju vjernu publiku – djecu i odrasle zaljubljenike u lutkarsku umjetnost.

Osim Jasena Mesića i Jelena Pavičević Vukičević otvorenju su prisustvovali brojni kulturnjaci, između ostalih i Ivica Buljan te Dubravka Vrgoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201108300359006 arti-201109070667006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo