Play ponuda

DOĐITE NA IZLOŽBU 'ŠTO SE ČEKA, IZVLAČIMO': / Romeo Ibrišević i njegove Zelene stope već 13 godina čiste Hrvatsku od olupina

Image
Foto: Romeo Ibrišević

“Što se čeka - izvlačimo” naziv je izložbe koju su članovi udruge Zelene stope postavili danas na otoku Mljetu.

24.4.2017.
15:32
Romeo Ibrišević
Play ponuda

Deset velikih fotografija Romea Ibriševića koje zorno govore našem odnosu prema prirodi postavljene su u trajektnom pristaništu. U akciji 'Očistimo Hrvatsku od olupina - powered by Renault' u proteklih 13 godina iz hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode izvučeno je više od 15 000 auto olupina.

shimmer fallback
shimmer fallback

IZLOŽBA ROMEO & ROMEO: Očistimo Hrvatsku od auto olupina

Image
IZLOŽBA ROMEO & ROMEO: /

Očistimo Hrvatsku od auto olupina

Tvrtka Acal Sirovine iz Metkovića zadužena za zbrinjavanje metalnog otpada samo tijekom današnjeg dana prikupila je više od 40 auto olupina na Odisejevom otoku. Sutra će tri velika šlepera sve olupine ovesti s Mljeta zahvaljujuči Jadroliniji koja je omogućila besplatan prijevoz na kopno.

"Povod ovogodišnje akcije je godišnji skup svih hrvatskih planinara. Sljedećeg vikenda planinarsko društvo Mljet bit će domaćin više od 1500 planinara", govori nam organizator i domaćin Marin Perković.

shimmer fallback
shimmer fallback

Pronađu li oni još koju olupinu Zelene stope obećavaju da će i te biti uklonjene.

Akciju čišćenja olupina s otoka Mljeta pomogla je uprava NP Mljet ,a naročito direktorica Marta Srše Stražićić. Dobrodošli na zeleni Mljet.

Play ponuda
Play ponuda