Cranberriesi i dalje pune hale (VIDEO) (FOTO)

Najverniji fanovi, međutim, ostali uskraćeni za dobro ozvučenje

5.12.2012.
2:36
VOYO logo

Svako ko je mislio da su Cranberriesi grupa zaboravljena nakon devedestih, mogao je večeras da se uveri u suprotno. Irski bend je uspeo da razgali punu Halu sportova na Novom Beogradu uprkos tome što su najverniji fanovi u prvim redovima bili uskraćeni za dobro ozvučenje.

Publika je burno reagovala na najveće hitove muzičara iz Limerika, kao što su „Zombie“, „Salvation“ i „Linger“, dok su samo pojedini pevušili i pesme sa poslednjeg albuma „Roses“. Međutim, Dolores O'Riordan i momci su to mogli i da predvide, pa su tokom 90-minutnog nastupa uglavnom svirali pesme iz svog prvog dela karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na binu su izašli sa neznatnim zakašnjenjem svirajući „Analyse“. Dočekao ih je natpis „Limerick <3 Belgrade“ koji je držao jedan od fanova u prvom redu. Sveže izblajhana Dolores, koja je tokom koncerta promenila tri odevne kombinacije, nije prokomentarisala tu poruku, ali je u jednom od prvih obraćanja publici rekla da je oduševljena Beogradom i pogledom na Dunav.

Da podsetimo, članovi benda su izrazili želju da, s obzirom da su prvi put u Srbiji, prošetaju gradom i probaju rakiju. Na nastupu se, doduše, niko od njih nije izjašnjavao o rakiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je koncert odmicao, tako su i Dolores i publika bili sve razigraniji. U jednom trenutku joj se čak otelo i „ajde, ajde“ na srpskom, a sa oduševljenjem je prihvatila ružu koju joj je bacila jedna od devojaka iz publike neposredno pred pesmu „Roses“. Na repertoaru se ni ovog puta nije našla „Ode To My Family“, koju Dolores ne peva otkad joj je preminuo otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kulminacija se dogodila na samom kraju oficijelnog dela koncerta, kada je bend zasvirao „Zombie“. To je bilo dovoljno publici da istraje u aplauzu dok se Cranberriesi nisu vratili na bis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolores je na kraju sišla sa bine kako bi se pozdravila sa fanovima iz prvog reda. Svirajući poslednju pesmu „Dreams“ za to veče, publici je rekla da su „apsolutno fantastični“ i poželela im srećan Božić.

Dugogodišnja pauza očigledno nije naudila Cranberriesima, a sudeći po prvim utiscima iz publike, ni loše ozvučenje nije sprečilo fanove da uživaju uz stare i nove hitove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo