KAKAV SCENARIJ

ŠPRAJC KOMENTIRAO ISPRAĆAJ MILANA BANDIĆA: ‘Što god o njemu rekli, čovjek je imao smisla za zaje***’

‘Nedostajalo je još da mu se poklone i glavna država tužiteljica i ravnateljica USKOK-a, ali zato su tu bile uvijek atraktivne zagrebačke mažoretkinje’

Danas je na Mirogoju pokopan Milan Bandić. Iako je Nacionalni stožer propisao kako na pogrebima ne smije biti više od 25 ljudi, na oproštaju od zagrebačkog gradonačelnika tiskalo se najmanje tisuću ljudi. Masovno su se kršile epidemiološke mjere.

Sve je to u RTL Direktu komentirao voditelj Zoran Šprajc. Njegov komentar prenosimo u cijelosti.

“Pogreb Milana Bandića bio je jedan od najbizarnijih društvenih događaja ikada. Država koja ga je još u subotu proganjala i prijetila mu zatvorom zbog korupcije i kriminala, utaje poreza, pogodovanja i namještanja javnih natječaja, danas ga je ispratila kao jednog od najvećih sinova naših naroda i narodnosti.

U ime te iste države, koja je pokojnog Milana Bandića takorekoć još do jučer proganjala, na vječni počinak ispratili su i predsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik Vlade, pjevala mu je klapa Hrvatske ratne mornarice, a jednako dubok naklon iskazali su mu i ministri i kolege s optuženičke klupe.

Nedostajalo je još da mu se poklone i glavna država tužiteljica i ravnateljica UASKOK-a, ali zato su tu bile uvijek atraktivne zagrebačke mažoretkinje.

Da je Milan Bandić stigao napraviti scenarij za svoj pogreb vjerojatno bi baš tako izgledao jer što god o njemu rekli, čovjek je imao smisla za zaje***”, komentirao je Šprajc.

Povratak na Net.hr