'MODUS OPERANDI'

SANDRA BENČIĆ: ‘Plenković troši ljude pa ih odbaci kao strane krpe, a svoje loše odluke pokriva njima’

Inicijativa za to došla je iz SDP-a, koji i sam može prikupiti potreban broj potpisa za zahtjev za opoziv

Saborska opozicija u srijedu ujutro je dogovorila da idu u postupak pokretanja opoziva ministra zdravstva Vilija Beroša zbog katastrofalnog stanja u zdravstvu te brojnih afera koje se samo nižu, pogotovo oko platforme Cijepise.

Inicijativa za to došla je iz SDP-a, koji i sam može prikupiti potreban broj potpisa za zahtjev za opoziv, njih najmanje 31. Nakon sastanka, Peđa Grbin kazao je da je postignut ‘potpuni konsenzus oporbe o pokretanju opoziva’.

OPORBA IDE U RUŠENJE VILIJA BEROŠA! Dogovorili su da pokreću postupak opoziva, ali: ‘Dat ćemo ministru priliku da ode sam’

“To je Plenkovićev modus operandi”

“Vili Beroš služi premijeru kao smokvin list, oko neupravljanja covid krizom i upravljanja zdravstvenim sustavom. Jasno nam je da će kroz nekoliko dana ili tjedana, kad ova inicijativa dođe na dnevni red, premijer zdušno braniti ministra, a onda će nakon mjesec, dva, tri od njega tražiti ostavku.

To je Plenkovićev modus operandi, on troši ljude pa ih odbaci kao strane krpe, a svoje loše odluke pokriva njima. Sjetimo se u prvom valu covida, premijer je preuzimao zasluge, a sada, u ovom valu ne preuzima odgovornost”, rekla je Sandra Benčić iz Možemo, prenosi N1.

HDZ ČVRSTO IZA BEROŠA: Branko Bačić nakon sastanka parlamentarne većine: ‘Dali smo mu podršku!’

Povratak na Net.hr