SKUP POTPORE

PROSVJEDUJU ZBOG HASANBEGOVIĆA: ‘Nije ništa pogrešno učinio, zašto nije opet ministar?’

Na glavnom zagrebačkom trgu danas se održao prosvjed potpore Zlatku Hasanbegoviću. Prosvjed je organizirala udruga ‘Žene u Domovinskom ratu Zadar’ kako bi izrazila nezadovoljstvo time što Zlatko Hasanbegović nije ponovno izabran za ministra kulture u novoj Vladi Andreja Plenkovića…

Na Trgu bana Jelačića okupilo se stotinjak ljudi koji su, nezadovoljni što Hasanbegović nije ostao ministar kulture, prosvjedovali. Zanima ih zbog čega Hasanbegović nije ponovno ministar kulture. Smatraju da razloga za to nema jer ‘nije ništa pronevjerio ni krivo učinio’.

Čulo se da prosvjednici pjevaju pjesme Marka Perkovića Thompsona.

‘Ne želimo da netko kaže da nas je angažirao HDZ jer već je 25 godina u Zadru na vlasti HDZ. Došle smo kao majke i sudionice Domovinskog rata i želim istaknuti da velik si onoliko koliko znaš biti mali. Ne mislimo da će Vlada reagirati na naš prosvjed i nije nam bitan odaziv samo želimo iskazati svoje neslaganje’ rekla je Vesna Matušić iz udruge, prenosi 24sata.

Smatraju da je na Hasanbegovića izvršen bezrazložni napad, čak i od strane njegovih stranačkih kolega.

‘Izgubili ste obraz i ono što je još vrijednije, našu pažnju i poštovanje, a niste dobili zauzvrat ništa. Vidite, Judini sinovi, Isusa su pljuvali, tukli i razapeli, a on je ipak ostao Bog, tako ćemo i mi ostati Hrvatski narod i tako će i dr. Zlatko Hasanbegović ostati još bolji i veći Hrvatski muž.  Hrvatski narod pamti i nagrađuje svoje istinske sinove, za razliku od Hrvatske koja uvijek više voli one koji je izdaju, ruše, pale i prodaju’, navodi se u pozivu na prosvjed.

 

 

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr