Prilika za brojne studente koju ne treba propustiti!

Jedinstveno dvotjedno iskustvo u europskim gradovima nudi BEST – udruga studenata tehničkih i tehnoloških fakulteta koja djeluje u 95 europskih sveučilišta.

Studentica Franca Plavotić je bila u Valenciji i Gdanjsku, a Vitka Gres u Parizu. Sve zahvaljujući seminaru koji više podsjeća na godišnji odmor. Jedinstveno dvotjedno iskustvo u europskim gradovima nudi BEST – udruga studenata tehničkih i tehnoloških fakulteta koja djeluje u 95 europskih sveučilišta. Seminari se organiziraju prema godišnjem dobu. Ove zime održavat će se u Rusiji, Slovačkoj i Francuskoj.

”Primamljiva je Estonija, Island baš neće nitko, u Norvešku se ide jako, Belgija je atrakcija”, kaže Lorena Štimac iz udruge BEST. Smještaj, hrana, turistički obilasci su besplatni, ponekad čak i troškovi izlazaka. Studenti trebaju nadoplatiti jednokratno 15 eura.

Sudjelovanje im donosi i ECTS bodove koji na fakultetu podižu prosjek. Sve što oni koji žele sudjelovati moraju napraviti je s prijavom poslati dovoljno zanimljivo motivacijsko pismo, piše Dnevnik.hr.

Za vrijeme studiranja imaju pravo tri puta otići na ovakve seminare.

Povratak na Net.hr