Play ponuda

POTROŠIO 11 MILIJUNA KN! Bandićevo objašnjenje o fijasku 'Ljeta na Savi' zvuči nadrealno: / 'To je kao kad s dečkom počnete hodati...'

Image
Foto: screenshot Nova TV

'I vi kada s dečkom počnete hodati, tri mjeseca imate problem, četvrti mjesec se uhodate'

24.7.2019.
14:06
screenshot Nova TV
Play ponuda

Premda je njegov najnoviji projekt "Ljeto na Savi" doživio totalni debakl, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić smatra "da ništa nije propalo budući da na Savi nije bilo ništa". Loša posjećenost ove manifestacije gradonačelniku ne predstavlja problem, javlja Dnevnik.hr pa je novinarima ponudio, malo je reći, čudan odgovor na pitanje na što je onda potrošeno 11 milijuna kuna za ovaj projekt.

"Na ono što će za godinu, dvije ili tri profunkcionirati. I vi kada s dečkom počnete hodati, tri mjeseca imate problem, četvrti mjesec se uhodate. Tako i Bundek. Građani su bježali sa Save pa ih sada treba vratiti, a za to treba vremena. Nabolja paralela je vaš dečko i vi. Ili ja i djevojka dok sam bio mali. Bilo je problema, a onda je sve savršeno funkcioniralo. Tako će biti i s ovim projektom", kazao je Bandić.

Napomenuo je kako će se u projekt i dalje ulagati onoliko koliko za to bude interesa. Novinare je pozvao da prate razvoj događaja do zatvaranja pa će "onda reći je li uspjelo ili ne".

"Ništa se ne može dobroga napraviti preko noći, pa čak ni djeca. I to se planira", izjavio je Bandić.

Image
TOTALNI FIJASKO BANDIĆEVOG PROJEKTA: /

U Savu bacio 11 milijuna kn; Šprajc: 'Nisu njegovi milijuni, pa ga nije ni briga'

Image
TOTALNI FIJASKO BANDIĆEVOG PROJEKTA: /

U Savu bacio 11 milijuna kn; Šprajc: 'Nisu njegovi milijuni, pa ga nije ni briga'

Play ponuda
Play ponuda