REDOVITE PROVJERE

POREZNA UPRAVA U AKCIJI: Objavili kada će vršiti pojačan nadzor taksista i noćnih klubova

Porezna uprava je priopćila da će u razdoblju od 9. do 10. prosinca 2016. godine provoditi pojačane nadzore fiskalizacije kod poreznih obveznika koji obavljaju djelatnosti taksi službe i noćnih klubova.

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave provodit će pojačane nadzore od 9. – 10.12.2016. godine u suradnji s Carinskom upravom kod poreznih obveznika koji obavljaju djelatnosti taxi službe i noćnih klubova, priopćila je Porezna uprava i pozvala sve građane, ali i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da sve nepravilnosti s kojima se eventualno susretnu, prijave putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa „Pišite nam“ ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave.

porezna uprava

Ovlašteni službenici Porezne uprave samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, kroz organizirane zajedničke akcije, tijekom cijele 2016. godine obavljaju nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom i nadzore pravodobnosti uplate poreza i doprinosa.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr