Sklisko i mokro

OTEŽAN PROMET: Zbog sudara kod naplatnih kućica prema Zagrebu samo jednom trakom

Lančani sudar kod naplatnih kućica  Zagreb istok blokirao je promet i vozi se usporeno, samo jednim trakom, a u većem djelu unutrašnjosti kolnici su mokri i skliski.

Zbog prometne nezgode u kojoj je sudjelovalo više vozila, neposredno poslije naplate Zagreb istok, (na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac) u smjeru Zagreba se vozi uz ograničenje brzine na 40 km/h, jednim trakom, javlja HAK

VELIKA PROGNOZA ZA KRAJ 2016.: Božić neće biti bijeli, ali idući tjedan nam ipak stiže snijeg!

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru te većem dijelu unutrašnjosti. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na važnijim cestovnim pravcima te na gradskim cestama i obilaznicama. Na cestama gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama danas je do 23 sata. Zabrana je na važnijim državnim cestama: Jadranska magistrala (DC8), Metković-Opuzen (DC9), Kaštel-Kanfanar (DC21), Pula-Labin-Opatija (DC66), Žuta Lokva-Senj (DC23), ali na autocestama i na državnoj cesti DC1 nema zabrane. Popis cesta na kojima je zabrana

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr