'PRVO NJIH ZATVORITE'; Ogorčena majka iz Rijeke poručila Stožeru: / 'Ne mogu i neću opet sjediti s djetetom cijeli dan za računalom!'

Vijest o mogućem ponovno uvođenju online nastave u Primorsko-goranskoj županiji podijelila je građane

22.10.2020.
14:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nezadovoljstvo građana sve je veće kada su u pitanju najavljene mjere koje se odnose na strategiju pomoći gospodarstvu i zdravstvu. No, tu je nezadovoljstvo i zbog mjera koje se tiču djece i školstva.

Tako je vijest o mogućem ponovnom uvođenju online nastave, koja je sve izglednija u Primorsko-goranskoj županiji, još jednom podijelila građane od kojih, čini se, jedan dio sve manje i manje vjeruju Stožeru i mjerama koje donose i pripremaju. Jedna od nezadovoljnih je i čitateljica Riportala koja je redakciji poslala svoju poruku koju je uputila Stožeru civilne zaštite.

'Ne mogu i neću sjediti s djetetom po cijele dane za računalom'

"Poštovana civilna zaštito! Kad ovako lijepo novine i portali objavljuju što nas očekuje prema vašim naredbama, neka lijepo objave i što ja mislim o tome. Da, vrijeme Covida je!!! Znamo!!!

Ja sam mama učenika osnovne i srednje škole koja nikako i nipošto ne želi da se škole zatvore. Posao je obavezan pa svi idemo. Dućan je obavezan i isto svi idemo. Škola je posao svakog djeteta i isto tako moraju ići. Kafići, kina, noćni klubovi, trgovački centri…. NISU OBAVEZNI PA BI BILO U REDU I KOREKTNO DA SE PRVO TO ZATVORI.

A Vlada odnosno država je dužna platiti ljudima koji su u tom slučaju ostali bez posla. Ja ne mogu sjediti cijeli dan opet djetetom za kompjutorom. Ne mogu i neću!!!", napisala je ogorčena čitateljica Riportala.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali