NA DAN SJEĆANJA BANDIĆ SNIMLJEN U OPUŠTENOM DRUŽENJU UZ STIHOVE CECE: / 'Ma fućka mi se tko što snima, fućka mi se u životu...'

Od ostalih uzvanika, nitko nije opvrgnuo da je bio na imanju, neki tek kažu nisu obraćali pažnju kakva glazba svira

30.11.2020.
21:37
Pixsell

Dnevnik Nove TV došao je do snimke na kojoj se vidi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, u opuštenom druženju na ručku uz zvukove srpske pjevačice Cece, udovice Željka Ražnjatovića Arkana.

Kako piše Dnevnik.hr. snimka nastala na privatnom imanju nedaleko od Vinkovaca, gdje je Bandić bio na ručku s prijateljima i poznanicima, nakon povratka iz Vukovara gdje se poklonio se žrtvama i stradalnicima.

Bandić druženje nije demantirao, ali je više puta izbjegavao odgovoriti. "Otiđite kod mojih prijatelja i bit će puno jasnije. Pa da vidite tu rapsodiju boja i da vidite tko su ti ljudi", prekidao je novinarku, a na pitanje kakvu poruku šalje slušajući takvu glazbu i to baš na dan obilježavanja vukovarske tragedije, ponovo ne odgovora.

Fućka mu se za sve

"Ma fućka mi se tko što snima, ma fućka mi se u životu i tko šta šalje. Pustite snimku sa svih naših druženja zadnjih 30 godina, to su moji prijatelji kojih se ja ne odričem", kazao je Bandić.

Od ostalih uzvanika, nitko nije opvrgnuo da je bio na imanju, neki tek kažu nisu obraćali pažnju kakva glazba svira. Vlasnik koji ih je ugostio također ne želi pred kameru, tek poručuje - on je puštao Cecinu pjesmu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali