MOSTOVAC KUJUNDŽIĆ O UKIDANJU ČLANARINA HGK-U: / 'Dok god nas vladajući prozivaju znači da smo na dobrom putu'

Ante Kujundžić je podsjetio da je u Mostovom izbornom programu još od 2016. ukidanje obvezne članarine u HGK te da su se za to zalagali i Radimir Čačić (Reformisti) i Dario Hrebak (HSLS)

3.2.2021.
12:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Saborski zastupnik Mosta Ante Kujundžić poručio je u srijedu da neće odustati od borbe za interese poduzetnika i ukidanje parafiskalnih nameta te zaključio da su na dobrom putu ako ih vladajući prozivaju.

"Dok god nas vladajući prozivaju znači da smo na dobrom putu", kazao je Kujundžić u slobodnom iznošenju stajališta referirajući se na "bijes vladajućih" zbog pokušaja ukidanja obveznih članarina u HGK.

'Amenstična družina naziva nas populistima'

Podsjetio je da je to u Mostovom izbornom programu još od 2016. te da su se za to zalagali i Radimir Čačić (Reformisti) i Dario Hrebak (HSLS).

"Pitam se gdje i što to odvodi pojedince od sebe samih i gubitka habitusa politike o kojoj su još do jučer urlikali”, upitao je Kujundžić te HSLS-ovom Hrebaku poručio kako Vlada mora dijeliti sudbinu svog naroda.

"Amnestična i bahata družina naziva nas populistima i demagozima za bilo koju inicijativu, a onda ti isti kopernikanskim zaokretom implementiraju te iste inicijative u zakonske legislative. Most je uspio s IGP-om i s HGK, uspjet ćemo u svemu onome što će život u Hrvatskoj učiniti boljim i pravednijim i to iz oporbe”, zaključio je Kujundžić.

Zekanović i dalje 'žica' potpise za zabranu pobačaja

Hrvoje Zekanović u ime Hrvatskih suverenista u slobodnom govoru pozvao je još jednom zastupnike koji su za zaštitu života da potpišu inicijativu da Sabor raspravi njihov prijedlog za zabranu pobačaja. Dao je također podršku prosvjedu poduzetnika.

"Na Sljemenu je jučer bilo tisuće naguranih ljudi i nije bilo policije, a danas na trgu jake snage policije paze na epidemiološke mjera... Nije logično da na Sljemenu može okupiti tisuće ljudi, a na terasi kafića ne može sjediti nekoliko ljudi”, kazao je Zekanović u slobodnom govoru ocijenivši da se primjenjuju dvostruka mjerila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rada Borić (Klub zeleno-lijevog bloka) i Katarina Nemet (Klub zastupnika IDS-a) založile su se za dodatnu zaštitu žrtava seksualnog nasilja osvrnuvši se na brojne prijave nasilja nad ženama na fakultetima i drugim institucijama.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali