MEDVEDA RADUJE ŠTO ĆE CIJELA VLADA BITI NA OBLJETNICI OLUJE U KNINU: / 'Dobili smo mandat izgrađivati tolerantne odnose u društvu'

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Upitan radi li se o određenoj trgovini jer će on nazočiti na komemoraciji u Gruborima, a potpredsjednik Vlade Boris Milošević na proslavi obljetnice Oluje u Kninu,

31.7.2020.
14:37
Marko Prpić/Pixsell
Play logo

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved rekao je u petak da ga raduje što će svi članovi Vlade biti na obilježavanju 25. obljetnice Oluje, a da je Vlada od naroda dobila mandat izgrađivati tolerantne odnose u društvu.

"Pred nama je jako puno komemoracija i obljetnica. Dvadeset pet godina nakon Domovinskog rata Vlada je dobila mandat od naroda izgrađivati odnose u društvu koji se baziraju na toleranciji, na iskazivanju počasti svim žrtvama, poglavito civilnim žrtvama, i mi ćemo na tom tragu nastaviti raditi", izjavio je Medved za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan radi li se o određenoj trgovini jer će on nazočiti na komemoraciji u Gruborima, a potpredsjednik Vlade Boris Milošević na proslavi obljetnice Oluje u Kninu, Medved je rekao da to ne želi dodatno komentirati.

Image
OPET KRIŠTO! TRČALA U SABORNICU DA BI REAGIRALA NA IZLAGANJE ZASTUPNICE SDSS-A O OLUJI: /

Sva se zadihala i uzrujala, pazite što je rekla

Image
OPET KRIŠTO! TRČALA U SABORNICU DA BI REAGIRALA NA IZLAGANJE ZASTUPNICE SDSS-A O OLUJI: /

Sva se zadihala i uzrujala, pazite što je rekla

“Predsjednik Vlade jučer je vrlo jasno pojasnio i nema potrebe dalje to komentirati, stav Vlade i program Vlade i težnje Vlade i sve ono što će Vlada raditi u razdoblju pred nama”, kazao je.

'Naša je obveza odati poštovanje'

Ministra Medveda raduje što će cijela Vlada 5. kolovoza biti u Kninu. Kako je rekao, o svim drugim najavljenim obljetnicama i komemoracijama, govorit će nakon obilježavanja Oluje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svake jeseni kada dolaze one velike obljetnice teških zločina (...), naša je obveza prisjetiti se svih tih ljudi, odati ljudsko poštovanje, pokoniti im se i na tim osnovama graditi perspektivu. Predugo je godina prošlo nakon Domovinskog rata, stalno se otvaraju iste rane, i upravo naša Vlada ima mandat sada u narednom razdoblju uspostavljati takve odnose na kojima gradimo društvo tolerancije, društvo uvažavanja i društvo perpektive”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocijenio je da je 25. obljetnica vojno redarstvene operacije Oluja, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja velik dan za hrvatsko društvo i narod.

Play logo

“Svake godine uoči obljetnice prisutne su velike emocije, sjećanja prvenstveno na naše poginule hrvatske branitelje, na sve koji su podnijeli žrtvu na veličanstvenu i briljantnu junačku pobjedu, najveću u hrvatskoj povijesti”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da će program obilježavanja Oluje biti danas predstavljen u Kninu te izrazio uvjerenje da će se obljetnica proslaviti dostojanstveno.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo