TOPLA LJUDSKA PRIČA

KIŠNI ČOVJEK PRIPREMA SE NA ODLAZAK IZ PSIHIJATRIJSKE BOLNICE NA RABU: ‘Doći će brat i sestra’

Nakon što je prošlog tjedna pronašao svoju biološku obitelj koja ga je tražila dugih 36 godina, Perica s Raba, koji je zapravo davno izgubljeni Sajid Kešić, priprema se na odlazak iz Psihijatrijske bolnice na Rabu i prilagodbu svojoj obitelji.

Misteriozni “Kišni čovjek s Raba”, kako su ga prozvali u medijima, prošlog tjedna je uz pomoć emisije “Provjereno” i DNA analize pronašao svoju biološku obitelj koja ga je dugo tražila.

Zanimljivo će biti vidjeti kakvi pravni i birokratski procesi iščekuju Sajida pri povratku identiteta. Naime, obitelj je Saida nakon određenog vremena pravno proglasila mrtvim radi provođenja ostavinske rasprave.

KONAČNO RIJEŠILI MISTERIJ: Nakon 36 godina pronašli obitelj ‘kišnog čovjeka’ s Raba!

Ekipa “Provjerenog” posjetila ga je četiri dana nakon što je DNA analiza potvrdila njegov identitet. Vidno raspoložen, nasmijan i pun energije pokazivao je da je svjestan kako se lijepe stvari događaju za njega.

Emotivne reakcije na Rabu

Reakcije liječnika u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu su emotivne. Drago im je što je priča dobila svoj sretan završetak, ali teško im je oprostiti se sa dragim Pericom.

“Bilo me strah biti optimist radi njega da se ne bi doveo u situaciju razočaranja. Sretan sam zbog njega, pronašao je svoju biološku obitelj i to je jako lijepo, ali opet s druge strane shvaćamo da je periodu druženja s Pericom pri kraju. Kažem miks emocija”, rekao je Siniša Rakić, liječnik u Psihijatrijskoj bolnici Rab.

RIJEŠEN MISTERIJ STAR 36 GODINA? ‘Kišni čovjek s Raba moj je davno izgubljeni brat’

Uzbuđeni su i stanovnici Raba, kao i djelatnici i pacijenti bolnice. Vlasnik trgovine Boris ostao je šokiran viješću koju mu je i sam Perica donio. “Došao je nakon par dana i rekao da će doć posjeta, reko ko će doć? Doći će brat i sestra, ja sam se skamenio iskreno, odakle njemu to…”, kazao je Boris.

Najveće uzbuđenje je ipak u obitelji Kešić. Njegova sestra Saida koja je ovako opisala svoje stanje: “Tlak sam nedavno mjerila 170/110, onda možete mislit!”.

Povratak na Net.hr