Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba iz stranke BM 365 je prema posljednjim rezultatima anketa dobila 12,09 posto glasova. Sve vrijeme bila je na drugom mjestu, no novi rezultati pokazuju da neće u drugi krug.

Galerija

Ispred nje nalazi se Tomislav Tomašević iz Možemo s 44,01 posto glasova i Miroslav Škoro s 12,23 posto glasova.

Pavičić Vukičević se obratila biračima i javnosti iz svog stožera.

Pavičić Vukičević se zahvalila svim sugrađanima koji su izašli na lokalne izbore i birali svoje kandidate koji će ih predstavljati, kao i svim članovima Stranke rada i solidarnosti. "Od srca Vam hvala!", rekla je. "Izvještaji s biračkih mjesta polako pristižu", rekla je i čestitala Tomaševiću na trenutnom vodstvu.

"Dopustite mi da u ovome trenutku čestitam gospodinu Tomislavu Tomaševiću zbog ulasku u drugi krug, a ujutro ćemo se posebno obratiti u vezi drugog kruga, kad dođu svi zapisnici”, rekla je Pavičić Vukičević.

"Zadovoljni smo učinjenim", rekla je. "Svi ratovi anketama pokazali su da smo relevantni na zagrebačkoj političkoj sceni. U vijećima mjesnih odbora, vijećima gradskih četvrti, Gradskoj skupštini doista mislim da imamo puno toga za reći. Ponovno bih zahvalila svima, ali i čestitala svima onima koji su izabrani na te dužnosti uz jednu jedinu misao: da dalje svi zajedno nastavimo raditi za naš Grad, naš Zagreb, sve naše sugrađane", zaključila je Pavičić Vukičević.

Tijek izbora u Zagrebu možete pratiti OVDJE.