SHELL U HRVATSKOJ

HRVATSKA DOBILA NOVE BENZINSKE: Stigao nam je poznati brend, otvorili su dvije crpke, ali tu ne staju

U Sesvetama i Rugvici otvorene su prve dvije Shellove benzinske postaje u Hrvatskoj, a uskoro će biti otvorene i još dvije u Istri

Svjetski poznati britansko-nizozemski brend goriva i motornih ulja Shell stigao je na naše tržište. Tvrtka Coral Croatia, koja je u većinskom vlasništvu grčke kompanije Coral S.A. i licencirani partner Shella, otvorila je prve dvije njihove benzinske postaje u zagrebačkim Sesvetama i obližnjoj Rugvici, javlja tportal.

“Sporazum sa Shellom uključuje veliku podršku i kompletan know-how u sferi upravljanja kvalitetom naftnih derivata, korištenja Shellovih naprednih tehnologija i usluga te principa tržišnog poslovanja. U praksi, to znači da će svi benefiti brojnih Shellovih istraživanja i razvoja naftnih derivata na globalnoj razini biti dostupni kupcima na Shell benzinskim servisima u Hrvatskoj! Nakon rebrendiranja 26 APIOS benzinskih serivsa, Coral Croatia d.o.o., nastavit će širenje na području Hrvatske otvaranjem benzinskih servisa u gradskim centrima i na autocestama na kojima će svojim kupcima distribuirati jedinstvenu kvalitetu V- Power goriva”, poručili su iz Coral Croatije.

Istaknuli su kako kupci na Shellovim benzinskim postajama na raspolaganju imaju trgovinu, bistro, autopraonicu i jetwash. Nakon Sesveta i Rugvice, u ožujku će biti otvorene još dvije Shellove benzinske postaje u Istri.

Povratak na Net.hr