HRVATSKOM SE ŠIRI OPASNA DROGA / Kapa se žrtvi u piće, jako je jeftina i u stanju je potpuno izbrisati pamćenje

Droga se žrtvi ubaci u piće, pričeka se da žrtva postane omamljena i onda ju je lako odvesti i s njom činiti što god zlostavljač zamisli

26.7.2021.
21:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Hrvatskoj je jako prisutna droga naziva GHB, javlja Potraga. Kupuje se kao tekućina koja se kapa u piće, jako je jeftina, a izaziva omamljenost, dobro raspoloženje, seksualno uzbuđenje i ljudi je koriste unatoč ozbiljnim nuspojavama ukoliko se uzme samo kap previše.

Najgore od svega je što se GHB lako može koristiti i kao droga za silovanje. Droga se žrtvi ubaci u piće, pričeka se da žrtva postane omamljena i onda ju je lako odvesti i s njom činiti što god zlostavljač zamisli. Žrtva se drugog dana ničega ne sjeća, a tragovi drogiranja brzo odlaze iz organizma.

Može izazvati velike probleme

Dario Todorović utvrdio je kako je droga koja se dobiva od kemikalije za čišćenje felgi jako popularna i u Hrvatskoj, a na internetu se može naći postupak kako se droga dobiva u kućnoj radinosti.

Prvotni učinak postiže se već nakon 15 minuta. Osoba će se osjećati opušteno, a postat će i socijalno aktivnija, a povećat će se i seksualni apetiti.

Pogledajte cijeli prilog u priloženom videu RTL-a.

Droga se koristi na partyjima i kućnim tuluma, a jedna kap može prelomiti, odnosno od „lijepog“ osjećaja može doći do velikih problema.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali