Play ponuda

Bivši ministar obrane RH pobijedio rak

shimmer fallback

Nakon što ga godinu i pol nije bilo na političkoj sceni, bivši ministar obrane Branko Vukelić se vraća u Sabor. Dobio je bitku s rakom gušterače i sada se, kaže, osjeća dobro.

25.9.2012.
18:45
Play ponuda

"Osjećam se dobro, tu sam i vraćam se svojim dužnostima, radu u Saboru, a ponovno ću četvrtkom, kao i prije bolesti, primati građane. Treba raditi, imam tu obvezu prema ljudima koji su mi omogućili ovaj mandat", kazao je za Jutarnji list bivši ministar obrane Branko Vukelić. Naime, karlovački HDZ-ovac gotovo godinu i pol izbivao je s političke scene boreći se s karcinomom gušterače. Ipak, kaže, bit će mirniji nego ranije.

Svoje ambicije ostvario

Svoje ambicije u karijeri je, tvrdi, ostvario. Tako se neće kandidirati na lokalnim izborima, ali će pomoći stranci. U šali je kazao kako je njegovom oporavku pridonijelo to što nije pratio medije. No, dodao je i kako je prestao pušiti, piti kavu te da je "sredio liniju".

Prokomentirao je kadroviranja po gradskim poduzećima rekavši da ne može vjerovati da se to radi kako bi se makli "Vukelićevi ljudi", jer ne postoje "Vukelićevi ljudi". Zabrinut je zbog gradske Toplane koja je završila u stečaju te gradskog Radio Karlovca koji je na pragu stečaja.

Play ponuda
Play ponuda