INAČE, OVO VI PLAĆATE

JE LI OVO NORMALNO? Bandić forsira sanjkanje, a temperatura +18!? Na Cmroku se i dalje ‘ispucava’ umjetni snijeg

Unatoč iznadprosječnoj toploj zimi, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić smatra da bi se Zagrepčani trebali sanjkati, grudati i uživati u zimskim radostima

Već nekoliko dana zima u Hrvatskoj ima naličje proljeća. Stanovnici Zagreba ovih su dana uživali na suncu i sa sebe su mogli skinuti debele pernate jakne jer se temperatura popela do 18 °C stupnjeva, a u nekim dijelovima grada bila je i viša.

Unatoč iznadprosječnoj toploj zimi, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić smatra da bi se Zagrepčani trebali sanjkati, grudati i uživati u zimskim radostima.

Dakle, dok je temperatura 18 °C, na Cmroku se i dalje “ispucava” umjetni snijeg. U siječnju, kada su temperature također bile daleke od zimskih te je termometar pokazivao 9 °C, scena na Cmroku bila je apsolutno ista kao i sada.

Temperature narednih dana i dalje će biti od 12 do 18 °C, no Bandić u tome čini se ne vidi problem i misli da zimske radosti trebaju potrajati.

Inače, ispucavanje snijega na Cmroku će građane izaći nekoliko tisuća stotina kuna. Podaci Telegrama kažu da je Bandić tijekom čitave 2019. za proizvodnju snijega na Cmroku potrošio 304.657 kuna s PDV-om, dok je samo u prosincu 2020. potrošeno 67.945,51 kuna bez PDV-a.

Povratak na Net.hr