NAJAM NA GODINU DANA

BANDIĆ DAJE 4.5 MILIJUNA KUNA ZA NAJAM LUKSUZNIH AUTOMOBILA: Traži BMW ili Audi od 147 konja

Automobile planiraju uzeti u najam na godinu dana, a nabavlja se i 10 električnih automobila te tri dostavna vozila i dva kombija

Grad Zagreb raspisao je novi natječaj za najam 151 vozila, što planiraju platiti 4.5 milijuna kuna.

Natječaj je raspisan jučer i objavljen u Oglasniku javne nabave, a rok za dostavu ponuda je mjesec dana, odnosno 25. ožujka. Riječ je o istom natječaju koji je raspisan u studenom prošle godine, ali je bio poništen jer su sve ponude bile daleko iznad traženog.

Nabavlja se i 10 električnih automobila

Grad Zagreb u natječaju traži 77 automobila niže klase te 52 donje srednje klase. Žele uzeti u najam i šest limuzina srednje klase, poput Forda Mondea ili Opela Insignije ili jednako vrijedno vozilo te jedan automobil također srednje klase, poput Audija 4, BMW-a 3 ili Mercedesa C klase (s diesel motorom i snagom od minimalno 147 konja).

HOLDING DEMANTIRA TVRDNJE O NABAVCI AUTOMOBILA: ‘Sklapanje sporazuma oko nabave automobila nije obvezujuće’

Automobile planiraju uzeti u najam na godinu dana, a nabavlja se i 10 električnih automobila te tri dostavna vozila i dva kombija.

U Uredu zagrebačkog gradonačelnika kazali su prilikom raspisivanja prvog natječaja da će vozila koristiti iste službe koje su i do sada koristile te automobile – komunalno redarstvo, prometno redarstvo, predstavnici vijeća gradskih četvrti i mjesne samouprave, služba prijevoza gradske uprave i Gradske skupštine, razni izvidnici i službe gradske uprave u čijem je opisu posla terenski rad, kao i drugi zaposlenici gradske uprave prema potrebi.

Povratak na Net.hr