Horoskop za vikend, 15 i 16/7/2000

OVAN
Ako ste se privikli da vam sve ide od ruke, onda vas čeka hladan tuš jer se susrećete s izazovima. Imate li profesionalnih obaveza, suradnici bi vas mogli pokušati diskreditirati kod šefa. Morate brzo razmišljati, nemojte se predati panici i uspjet ćete prevladati sve prepreke.

BIK
U dane odmora krenite aktivno. Nakon što preko vikenda napunite baterije, bit ćete spremni za još jedan radni tjedan. Imate pregled u budućnost i put pred vama je čist. Ovo nije vrijeme za oklijevanje. Iskoristite prilike koje će vam same zakucati na vrata.

BLIZANCI
Međuljudski odnosi mogli bi biti malo problematični. Čini vam se da je ovo jedna od onih situacija kad se uloge mijenjaju, ali scenarij ostaje isti. Prijateljsko nadmetanje dolazi do samog ruba. Pazite da se ne koristite tuđim stvarima kako ne biste zapali nepotrebnu svađu. Možda biste trebali zaviriti ispod površine i pokušati pronaći uzrok neprijateljstvu.

RAK
Najmanje trebate da vam neko docira o vašoj karijeri, ali nemojte se previše radi toga nervirati, nego rješavajte jednu po jednu stvar. Sjetite se da Rim nije izgrađen u jednom danu. Vjerojatno neće moći izbjeći probleme što će vam otežati dnevne obaveze. Najbolje ćete rješiti bilo obiteljske ili poslovne probleme, ako ćete o njima govoriti otvoreno.

LAV
Nekim ljudima zaista nije užitak slušati priču u detalje, zato ih nemojte zamarati baš svime što vam padne na um. Ispunite želju voljene osobe, čak i ako će to značiti da ćete morati napraviti kompromis ili ustupak. Mala žrtva imat će dalekosežne posljedice i uspjeti zadržati stabilnost u vezi.

DJEVICA
Napokon ste uspjeli privući pozornost na sebe i postići dugo željenu karizmatičnost. Privucite pažnju onih koji bi vam mogli pomoći na putu prema uspjehu. Napokon ste naučili kako postići ono što želite i kako druge uvjeriti u svoje stavove. Novim se znanjima mudro koristite.

VAGA
Dan će vam započeti lagano i dvoumit ćete se treba li nešto odgoditi ili ipak napraviti kasnije. Baš vas briga, prepustite se jedan dan miru i uživanju. Pokušate li nešto ozbiljno napraviti, samo ćete podići velike valove koji prijete da vas potope.

ŠKORPION
Uglavnom ćete razmišljati o poslovnim ambicijama. Čak i ako se pridržavate šefovih naputaka, netko od vaših suradnika neće moći držati taj ritam. Nemojte biti samozadovoljni, nego odvojite nešto slobodnog vremena i pomozite kolegama. Tako ćete steći saveznike i za najteža vremena.

STRIJELAC
Trebate li zaista sve to čime ste se natovarili? Netko vama blizak bit će sretan podijelite li nešto i s njim/njom. Nitko vas neće smatrati nesposobnim ako zatražite pomoć u nekim sitnicama. Dapače, vjerojatno ćete biti još kreativniji i učinkovitiji oslobodite li se zamornih detaja.

JARAC
Brz protok vremena prije vam je saveznik nego prepreka, jer vas stavlja ispred onih koji se ne mogu nositi s više od jednom stvari istovremeno. Vi ste brzi i efikasno rješavate stvari čime zadivljujete svoje suradnike, šefa, a ponekad i sami sebe. Sve što ste prošli posljednjih nekoliko tjedana samo bi vam trebalo dati dodatno samopozdanja.

VODENJAK
Prije nego ugrabite najbolju jabuku, razmislite kako to da ju nitko do sada nije ubrao. Je li zaista tako savršena kao što vi mislite? Želite li baš i tu dodatnu obavezu na poslu, ili je to samo želja da se izdvojite od ostalih? Vodite računa da ne zagrizete prevelik zlogaj, mogli biste se zadaviti. Također budite oprezni s onim što želite, jer biste upravo to mogli i dobiti.

RIBE
Organizirajte se na što više područja djelovanja. Kada vam se čini da ste pretrpani poslom, zastanite i proučite proces. Sigurno postoji način da si olakšate i bolje rasporedite obaveze. Nemojte biti frustrirani ne dobijete li pomoć koju ste tražili ili očekivali. Što je manje ruku, veća je kontrola nad situacijom, ili kako kaže poslovica: puno babica ? kilavo dijete.

Povratak na Net.hr