'Dinamu su posljednju 141 godinu uvijek krivi vratari!'

Jedna pogrešno izbijena lopta donijela je Hajduku finale Kupa. Krivac Tomo Butina ima svoje viđenje stvari: 'Jesam li pogriješio kod gola?

8.4.2010.
15:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

arti-201004070850006Splitski uzvrat polufinala Kupa obilježila je 51. minuta – tada je Tomislav Butina izvan svog šesnaesterca loše izbio jednu loptu koja je završila točno na nozi Senijada Ibričića. Ostalo je povijest, BiH reprezentativac je sjajno naciljao praznu mrežu i pogodio za Hajdukov trijumf te veliko slavlje na Poljudu.

arti-201004070902006Nakon toga je bilo malo pravog nogometa, uslijedila je i bakljada Torcide koja je razbila ritam utakmice, pa su se Dinamovi igrači u osvrtu na poraz najviše žalili na to da je poslije Ibričićevog pogotka prestala svaka igra.

"Utakmica Dinama i Hajduka trebala bi biti najveća utakmica hrvatskog nogometa. Ali ona to godinama već nije. Tu se uopće ne igra nogomet, lopta se napucava gore-dolje, nije to apsolutno ništa. Kad Hajduk zabije gol, prestaje svaka igra", rekao je Sammir, a s njim se složio i njegov sunarodnjak Etto.

arti-201004070981006"Kako uopće igrati u takvim uvjetima. Nema igre, samo bubanje, lopta ne može putovati, ništa se ne može napraviti. Nakon Hajdukovog gola sve je prestalo, nogomet se ugasio", dodao je desni bočni Jurčićevog sastava.

Istu priču je vrtio i tragičar poljudskog susreta Tomo Butina, koji se ne smatra krivcem za pogodak domaćina, pa je vrlo cinično prokomentirao sve kritike na svoj račun.

"Bila je to antipropaganda nogometa u kojoj je Hajduk bio bolji. Zapravo, u toj antipropagandi nitko nije bio bolji. Jesam li pogriješio kod gola? U Dinamu posljednju 141 godinu su uvijek vratari krivi za neuspjeh. Ja sam to vidio tako da sam uspio loptu izbiti ispred Hajdukovog igrača...", rekao je iskusni vratar za Sportske novosti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali