VLASNIK AGENCIJE KOJA JE ORGANIZIRALA TRAGIČNO PUTOVANJE / 'Pazite kakve ćete informacije objavljivati...'

U nesreći je poginulo devet putnika vozač, bilo je i maloljetnika, a jedna djevojčica je teže stradala

25.7.2021.
12:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ravnatelj civilne zaštite Damir Trut izjavio je kako je prilikom slijetanja autobusu kosovskih oznaka s autoceste kod Slavonskog Broda poginulo devet putnika i vozač, a potvrdio je i kako je u autobusu bilo djece, dodavši međutim da ne može govoriti jesu li i ona među poginulima.

Ministar zdravstva Vili Beroš otkrio je na konferenciji za novinare da je 15 osoba teško ozlijeđeno. "U nesreći je bilo i maloljetnika, jedna djevojčica je teže stradala", dodao je.

Vozači odmarali poslije Bregane

Gëzim Kasapolli, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Kosova, došao je u bolnicu u Slavonskom Brodu istaknuo je da se radi o kosovskom autoprijevozniku. "To su svi naši ljudi koji rade u Njemačkoj i koji su došli na odmor na Kosovo", otkrio je.

Kako doznaje 24sata vozači autobusa su se odmarali poslije Bregane pola sata te su se potom zamijenili. Pretpostavlja se da je nesreći kumovao umor vozača. Među poginulima je i "drugi" vozač, koji u tom trenutku nije vozio autobus.

'Pazite kakve ćete informacije objavljivati'

Putnička agencija Deva Tours je organizirala putovanje na relaciji Njemačka-Kosovo-Albanija. Njezino sjedište se nalazi u Frankfurtu. 24sata je razgovarao s vlasnikom agencije koji je rekao da je na putu i da ne može ništa komentirati.

Na pitanje zna li da je poginulo najmanje deset putnika, postao je vrlo neugodan. "Otkuda vama to, otkuda?", upitao je vlasnik agencije na što su novinari 24sata rekli da su to službeni podaci policije. 

"Ne znam ja ništa, nemam nikakve informacije. Vi pazite kakve ćete informacije objavljivati, budite svjesni što radite", odgovorio je i poklopio slušalicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali