A VALJDA VIŠE NEĆE... / Uporno je pijan vozio: Vozača u Koprivnici kaznili s 31.500 kn, a idućih 20 mjeseci ne smije se ni približiti vozilu...

Image
Foto: Davor Puklavec/Pixsell/ilustracija

Muškarcu (54) je to već bio šesti prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola, a četiri puta je zbog toga bio i pravomoćno kažnjen

16.5.2022.
9:55
Davor Puklavec/Pixsell/ilustracija
Play logo

Prometni recidivist, 54- godišnji vozač, u Koprivnici kažnjen je s 31.500 kuna budući da mu je prekršaj u nedjelju bio šesti prekršaj upravljanja motornim vozilom pod utjecajem alkohola, a već je četiri puta zbog toga i pravomoćno kažnjen.

Play logo

Vozač je zatečen kako u 4.08 sati u Koprivnici, u Ulici Đure Basaričeka upravlja osobnim automobilom u vrijeme dok mu je već bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Također je imao 1,23 promila, a vozačka dozvola mu je zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova bila ukinuta i oduzeta rješenjem Policijske uprave koprivničko-križevačke, izvijestili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recidivist je u nedjelju doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, a u žurnom prekršajnom postupku, kažnjen je novčanom kaznom od 31.500 kuna i na 20 mjeseci zabranjeno mu je upravljanje motornim vozilima B kategorije dok mu je oduzeto vozilo sud vratio.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo