drama na bukovačkoj cesti / U Zagrebu pred pekarom ukrao auto u kojem je bilo dijete. Muškarac i žena trčali za njim: 'Zovite policiju!'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell/Ilustracija

Iz policije su nam potvrdili da su imali dojavu o događaju te da se utvrđuju sve okolnosti, ali da je dijete na sreću pronađeno te da nema ozlijeđenih osoba

19.12.2023.
23:08
Igor Kralj/Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

Prizor izbezumljenog muškarca kako trči Bukovačkom cestom u Zagrebu danas malo prije 17 sati šokirao je mnoštvo prolaznika. Jurio je vičući 'Stani, stani!'. Iza njega je trčala žena moleći prolaznike da zovu policiju.

Naša sugovornica bila je jedna od onih koji su svjedočili strašnom prizoru. U razgovoru nam je ispričala što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo se prestrašili vidjevši ih i uskoro doznali da su muškarcu ukrali automobil u kojem je bilo dijete. On je ostavio upaljen automobil ispred pekare. Upalio je sva četiri žmigavca. Ušao je u pekaru, a tu njegovu nepažnju iskoristio je lopov koji je ukrao automobil, ali s djetetom na zadnjem sjedištu', ispričala je za danas.hr gospođa koja se zatekla u tim trenucima na Bukovačkoj.

'Nismo shvaćali na početku za kim trče jer nismo vidjeli nikoga da bježi, a onda smo doznali što se dogodilo. Pa čovjeku je ukradeno dijete. U potpunom sam šoku', kazala nam je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije su nam potvrdili da su imali dojavu o događaju te da se utvrđuju sve okolnosti, ali da je dijete na sreću pronađeno, te da nema ozlijeđenih osoba.

Kako neslužbeno doznajemo, upaljeni automobil u kojem su bili ključevi i dijete vrlo brzo je pronađen petstotinjak metara od pekare, a osoba koji ga je ukrala je pobjegla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Na meti lopova sve više - bicikli. Stručnjak za RTL Danas otkrio kako spriječiti krađu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo