NA AUTOCESTI A1 / Tragedija na odmorištu Sokolac: Vozač autobusa htio natočiti gorivo pa naletio na tinejdžericu (17). Na mjestu je umrla

Image
Foto: Sasa Miljevic, Slaven Branislav Babic, PIXSELL / Ilustracija

U nesreći je stradala djevojka iz okolice Benkovca, a stravična vijest potresla je nogometašice i upravu kluba NK Vrčeva. Djevojku je navodno pregazio autobus koji je nogometašice vozio na natjecanje u Pregradi, a u trenutku nesreće vraćali su se u Glavice. Stradala 17-godišnjakinja bila je u pratnji jedne nogometašice

2.10.2023.
12:29
Sasa Miljevic, Slaven Branislav Babic, PIXSELL / Ilustracija
VOYO logo

Na odmorištu Sokolac na autocesti A-1 u smjeru Splita u nedjelju je stradala tinejdžerica (17) na koju je naletio vozač autobusa, javlja Policijska uprava ličko-senjska.

Naime, jučer malo prije 19 sati 44-godišnji vozač je kod pomicanja autobusa na poziciju za točenje goriva krenuo naprijed, a da se pritom nije uvjerio da to može sigurno napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je udario djevojku koja je na mjestu nesreće preminula od zadobivenih ozljeda.

U tijeku je kriminalističko istraživanje koje bi trebalo rasvijetlili sve okolnosti tragedije, zaključuju iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Zadarskog lista, u nesreći je stradala djevojka iz okolice Benkovca, a stravična vijest potresla je nogometašice i upravu kluba NK Vrčeva. Djevojku je navodno pregazio autobus koji je nogometašice vozio na natjecanje u Pregradi, a u trenutku nesreće vraćali su se u Glavice.

Stradala 17-godišnjakinja je išla kao pratnja jednog nogometašici. Djevojke iz kluba su na ispitivanju u policiji bile do ranih jutarnjih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Brzina i skupa jurilica umalo bili kobni za troje mladih. Mogu li privremene vozačke spriječiti tragedije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo