STRAVA U VINKOVCIMA / Zapaljeni muškarac se bori za život. Ravnatelj bolnice: 'Riječ je o teškim ozljedama'

Image
Foto: PU vukovarsko-srijemska

Muškarac je s opeklinama prevezen u bolnicu

10.7.2024.
13:32
PU vukovarsko-srijemska
VOYO logo

Stravična nesreća dogodila se danas u Vinkovcima kada je muškarac (47) ozlijeđen u požaru koji je izbio dok je rezao plinsku cijev.

U OŽB Vinkovci 47-godišnjaku su utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život. Pri intervenciji je ozlijeđen i vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci, kojemu je također pružena liječnička pomoć u OŽB Vinkovci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama, velika površina opeklina drugog stupnja. Pacijent će biti zbrinut u Jedinici za intenzivno liječenja i u tijeku su konzultacije s Centrom za opekline u Draškovićevoj u Zagrebu kamo bi trebao biti prebačen", kazao je za Danas.hr ravnatelj vinkovačke bolnice Krunoslav Šporčić.

Image
TEŠKE OZLJEDE /

Strava kod Koprivnice: Dijete nožem izbolo člana obitelji (20)

Image
TEŠKE OZLJEDE /

Strava kod Koprivnice: Dijete nožem izbolo člana obitelji (20)

"U 12.05 zaprimljena je dojava da je na raskrižju ulica Marije Jurić Zagorke i Ante Starčevića u Vinkovcima izbio požar koji je zahvatio jednu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su 47-godišnjaka s vidljivim opeklinama prevezli u OŽB Vinkovci radi pružanja liječničke pomoći.

Prema prvim saznanjima, požar je izbio kada je 47-godišnjak, koji radi na rekonstrukciji plinovoda, rezao plinsku cijev", javlja PU vukovarsko-srijemska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tijeku je očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara i inspektorom zaštite na radu nakon čega će biti više saznanja o ovom događaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Rješenje za manje nesreća u prometu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo