SPEKTAKULARNA AKCIJA PRED TRGOVAČKIM CENTROM U ZAGREBU: / Dileri su više od 30 kilograma droge prodali policajcu!

Image
Foto: PIXSELL/Google Earth

Drogu što je zaplijenjena u utorak u spektakularnoj akciji policije na parkiralištu ispred Intespara u zagrebačkom Retkovcu dileri su prodali prikrivenom policijskom istražitelju.

27.4.2017.
20:43
PIXSELL/Google Earth
VOYO logo

Potvrđeno je to danas iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu koje je protiv šestorice dilera, od kojih su dvojica još u bijegu, otvorila istragu. Zbog sumnje da su sudjelovali u krijumčarskom lancu koji je prekinut u Zagrebu u hićeni su Nikola P. (54), Isuf K. (59), Feim S. (49) i Josip B. (27), dok se za dvojicom Makedonaca još traga.

Evo koliko je droge prodala ova grupa

Budući da je u krijumčarski lanac infiltriran policajac sada u istrazi postoje dokazi da je ova grupa još 16. studenog prošle godine nabavila veće količine droge i preprodavala ju u Zagrebu. Već 29. studenog 2016. u Zagrebu Nikola P. prodao je prikrivenom istražitelju kilogram marihuane, te od njega, za tu drogu, preuzeo iznos od 2.800,00 eura. Novac je podijelio s ostalim okrivljenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKA AKCIJA U ZAGREBU: /

Na parkiralištu trgovačkog centra uhvatili dilere sa 33 kilograma 'trave', pred očima prolaznika

Image
VELIKA AKCIJA U ZAGREBU: /

Na parkiralištu trgovačkog centra uhvatili dilere sa 33 kilograma 'trave', pred očima prolaznika

Nova preprodaja realizirana je 25. siječnja ove godine. Tada je prikriveni policajac za isti iznos kupio još kilogram iste droge. Uslijedili su novi dogovori, a nabavku puno veće količine - 33 i pol kilograma marihuane za 72 tisuće eura.

Upali u policijsku klopku

Dok je trajala primopredaja te pošiljke na pakriralištu Interspara policija je zaskočila Nikolu P., a priveden je i Josip B., koji je za to vrijeme patrolirao parkiralištem ne bi li otkrio je li u pitanju policijska klopka. I bila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je tajno nadziran svaki korak ove skupine, utvrđeno je da je u drugoj polovini veljače Isuf K. u šest navrata prodao jednom posredniku ukupno 254 grama heroina. Svaki put dobio bi po 150 ili 200 eura.

Isto vrijeme Nikola P. je ilegalno prodavao i duhan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela skupina je odlukom suda završila u istražnom zatvoru, te će rasplet istrage čekati u Remetincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo