Play ponuda

RIJEŠEN VATRENI OBRAČUN SA SIGEČICE: / Otkriveno tko je pucao u posrnulog poduzetnika

Image
Foto: PIXSELL

Policija je uspjela ući u trag muškarcu koji je pucao u Rapskoj ulici.

10.3.2018.
15:23
PIXSELL
Play ponuda

Privatnog poduzetnika Dragutina Perhoča (45) teško je ranio 30-godišnji V. B. utvrdila je zagrebačka policija i nakon dva mjeseca podnijela kaznenu prijavu protiv počinitelja.

Epilog je to pucnjave što se 13. siječnja oko 13 sati dogodila u Rapskoj ulici u Zagrebu. Tamo je 30-godišnjak ispalio jedan hitac Perhoču u nogu i teško ga ozlijedio.

Image
VIDEO, NOVA PUCNJAVA U ZAGREBU: /

U neposrednoj blizini dječjeg igrališta propucan muškarac, napadač mu ispalio metak u nogu

Image
VIDEO, NOVA PUCNJAVA U ZAGREBU: /

U neposrednoj blizini dječjeg igrališta propucan muškarac, napadač mu ispalio metak u nogu

"Navodno je bila neka verbalna prepirka kod mjesta za invalide. Ja nisam ništa vidio jer sam bio u lokalu okrenut leđima. U jednom trenutku čuo se prasak kao da je pukla petarda", ispričao je dan nakon pucnjave jedan od gostiju kafića Mementto za Jutarnji list.

Bijeg automobilom

Međutim, odmah nakon ovog krvavog događaja znalo se da je 30-godišnjak iz Rapske ulice pobjegao škodom fabijom zagrebačkih registracijskih oznaka. Imajući tu informaciju istražitelji su počeli slagati mozaik nedjela, te na kraju uspjeli identificirati počinitelja.

Neslužbeno doznajemo da je osumnjičeni muškarac već ranije imao problema sa zakonom, a što je kumovalo obračunu u Rapskoj u kojem je Perhoč izvukao deblji kraj, za sada nam nije potvrđeno. Perhoč je inače svojevremeno surađivao s Icom Popovskim, koji je pak bio bliski prijatelj Dine Pokrovca, nogometnog menadžera koji je likvidiran u neposrednoj blizini mjesta na kojem je pucano na Perhoča. Pokrovčevo ubojstvo nije riješeno.

Kaznena prijava što ju je policija podnijela protiv 30-godišnjaka tereti ga za pokušaj ubojstva. S njom je predan pritvorskom nadzorniku, te se očekuje da državno odvjetništvo protiv njega otvori istragu.

Ovaj oružani incident dogodio se svega dva dana nakon što je na Maksimirskoj cesti ranjena još jedna osoba. Radilo se o 47-godišnjem Antunu Koštiću na kojeg je maskirani napadač iz kratke strojnice ispalio rafal od pet metaka. Osim u noge, jedan metak pritom ga je pogodio i u abdomen zbog čega je bio hitno operiran. Navodno je u napad na njega bila upletena još jedna osoba.

Play ponuda
Play ponuda