Teško ubojstvo dogodilo se u četvrtak, 29. travnja, u Šarengradu. Sumnjiči se da su dvojica mladića (27 i 34) ubila 56-godišnjakinju, a policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje i objavili detalje strašne tragedije.

Osumnjičenici u istražnom zatvoru

"U četvrtak, 29. travnja oko 19 sati u Šarengradu, u ulici Žrtava domovinskog rata, na terasi obiteljske kuće ubijena je 56-godišnjakinja.

Policija je opsežnim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su 27-godišnjak i 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada, osumnjičeni da su svojim djelovanjem uzročili smrtnu posljedicu 56-godišnjakinje.

Nadalje je utvrđeno kako su obojica nakon što su počinili teško ubojstvo pobjegli s mjesta događaja. Obojica su pronađeni i privedeni u policijsku postaju, a dosljednim mjerama i radnjama odmah su pronađeni i predmeti povezani s počinjenim ubojstvom.

U petak, 30. travnja 2021. godine policija je nakon podnijete kaznene prijave, predala 27-godišnjaka i 34-godišnjaka policijskom pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske. Slijedom daljnjeg postupanja Županijski sud u Vukovaru je 1. svibnja 2021. godine odredio istražni zatvor za oba osumnjičenika", izvijestili su iz policije.

Oglasio se i DORH

"Postoji osnovana sumnja da su 29. travnja 2021. oko 18,30 sati u Šarengradu, 27-godišnji osumnjičenik i 34-godišnji osumnjičenik, zajedno i po prethodnom dogovoru, u dvorištu obiteljske kuće pričekali majku (1964.); koju su prethodno verbalno i fizički zlostavljali; a kada je ona ušla u dvorište, koristeći njezino povjerenje jer nije očekivala njihov dolazak i napad, nakon prepirke, u cilju da ju usmrte zadali joj više udaraca u predjelu glave i tijela. Majka je ubrzo preminula uslijed nanesenih joj višestrukih ozljeda glave", objavilo je Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.