SLOMIO JOJ RUKU / Oglasio se muškarac koji je premlatio vozačicu tramvaja dok je pomagala pješakinji: 'Morate shvatiti nešto. To mi je bila majka...'

Image
Foto: Patrik Macek / Pixsell

Nesretna vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma ruke radi čega je prevezena u KBC Rebro

12.5.2023.
13:35
Patrik Macek / Pixsell
Play logo

Neshvatljiv nasilnički čin dogodio se u srijedu u Zagrebu, u Draškovićevoj ulici. Tamo je tramvaj udario neopreznu pješakinju koja je prelazila cestu dok je na semaforu bilo crveno svjetlo. Vozačica tramvaja odmah je priskočila u pomoć ozlijeđenoj ženi, a onda je na nju nasrnuo muškarac. Izudarao je vozačicu i slomio joj ruku. Na koncu su i 79-godišnja pješakinja i vozačica tramvaja završile u bolnici.

Image
uhitili napadača /

Brutalno pretukao vozačicu tramvaja u centru Zagreba, nesretna žena teško je ozlijeđena

Image
uhitili napadača /

Brutalno pretukao vozačicu tramvaja u centru Zagreba, nesretna žena teško je ozlijeđena

"Žao mi je doista zbog mog postupka. Ali morate shvatiti da mi je to bila majka. Taman je prije toga bila u Klinici za traumatologiju radi slomljenog ramena. Izašla je iz bolnice i krenula prelaziti cestu. I dogodio se nalet. Ja sam se totalno pogubio radi svega toga. I žao mi je", rekao je vidno posramljen i shrvan N.Z. (49) nakon što je uhićen u srijedu u pola bijela dana jer je premlatio u centru Zagreba ZET-ovu vozačicu tramvaja, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo je za njega tražilo pritvaranje pa je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odlučio ga poslati narednih mjesec dana u remetinečku ćeliju zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Play logo

Nesretna vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma ruke radi čega je prevezena u KBC Rebro.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo