TRANSVESTIT GUBIĆ DOBIO 3 GODINE ZATVORA: / Uhodio bivšeg ljubavnika, vrijeđao mu ženu, pratio djecu...

Novu zatvorsku kaznu dobio je Tito Gubić, najpoznatiji transvestit u Hrvatskoj - tri godine zatvora zbog nametljivog ponašanja prema čovjeku s kojim je bio u vezi.

14.6.2017.
22:13
Provjereno
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gubić je široj javnosti postao poznat kada je u medijima otkriveno da ga se povezuje s više prijevara starijih muškaraca.

Veze s muškarcima

Naime, Gubić, koji želi promijeniti spol i odijeva se kao žena, zbližavao se s muškarcima kako bi od njih, sumnja se, došao do novca.

U vezi je tijekom 2013. godine bio i s muškarcem iz Zagreba, a nakon što su prekinuli počeo mu se osvećivati. Prijavio ga je najprije za silovanje, na nakon što je tekst o tome izašao u novinama kopije članka tijekom nekoliko mjeseci 2014. godine lijepio je po zidovima i stupovima u kvartu. Uz naslov 'Dečko me silovao jer sam mu rekao da ću ga ostaviti' dodao je i fotografiju svoje žrtve.

Maltretirao mu suprugu

Napravio je i web stranicu pod identitetom bivšeg partnera, te objavljivao informacije o njihovoj homoseksualnoj vezi.

Osim toga uporno je zvao muškarca na telefon, slao mu poruke i fotografije. Maltretirao je i njegovog brata, dok je njegovoj supruzi uputio niz uvreda, te joj poručio da će 'okupiti Janjevce koji će joj pokazati'.

Posebno strašna bila je poruka u kojoj je spomenuo kćer svog bivšeg partnera: 'Gledam ju pred vrtićem kako se igra, što bi bilo da dođete po nju a da nje nema'. Jasno im je poručio i da im sina ima na oku: 'Vaš je sin u bijelim kapri hlačama sjeo u autobus'.

Suprugu čovjeka s kojim je bio u vezi mučio je MMS-ovima. Radilo se o fotografijama homoseksualnih muškaraca u intimnom odnosu uz koje je napisao: 'Vidi što ti muž radi'.

Uplašili ga se

U više navrata zvao je vrtić u kojem su bila djeca njegovog bivšeg partnera, a dolazio je i u školu u kojoj je radio njegov brat.

Sve to uplašilo je Zagrepčanina koji je Gubića i prijavio.

Tito Gubić trenutno služi dvije godine zatvora zbog prijetnji na koje je osuđen na sudu u Bjelovaru, dok je kaznu od sedam mjeseci zatvora zbog prijetnji novinarki Nove TV koja je o njemu izvještavala već odslužio. Najnovija presuda što ju je donio Općinski kazneni sud u Zagrebu još je nepravomoćna.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali