Sudarili se kamion i presretač, poginuo policajac

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.20 sati na 86. kilometru autoceste A4 između Popovca i Svete Helene poginula je jedna osoba, a dvije su ozlijeđene. Kako se doznaje, u nesreći je poginuo policajac.

U nesreći su sudjelovali kamion, policijski presretač i još dva automobila. Prvo su se sudarili presretač i kamion, doznaje se od Mirele Ban iz zagrebačke policije.

“Jučer, 28. prosinca oko 23 sata i 20 minuta na autocesti A4 Zagreb-Varaždin, na 86. kilometru dogodila se prometna nesreća između teretnog vozila marke Mercedes varaždinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak i službenog policijskog vozila. Od siline udarca, teretno vozilo probilo je zaštitnu ogradu i prešlo na suprotni kolnički trak te se prevrnulo. Na njega su potom naletjela dva osobna automobila, Renault Clio kojim je upravljala 22-godišnjakinja i Renault Clio kojim je upravljao 27-godišnjak. U prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je policijski službenik, a ozlijeđene osobe prevezene su u bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć. Promet je normaliziran jutros oko sedam sati i deset minuta”, rekla je Ban.

Povratak na Net.hr