Play ponuda

LUDBREŽANIN PRIJETIO SMRĆU ŠEFOVIMA POLICIJE I SOCIJALNIM RADNICIMA: / No, što je tek činio svoje troje malodobne djece...

Image
Foto: Screenshot: Google Maps

Čak devet kaznenih djela skupio je 44-godišnjak iz okolice Ludbrega zbog zanemarivanja svoje troje djece te prijetnji smrću šefovima policijske postaje i osobi iz Centra za socijalnu skrb

15.6.2020.
21:49
Screenshot: Google Maps
Play ponuda

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu zbog sumnje da je počinio čak devet kaznenih djela prijetnje i nametljivog ponašanja, neprovođenja odluke za zaštitu dobrobiti djeteta i povrede djetetovih prava ispitalo je 44-godišnjaka iz okolice Ludbrega. Sumnja se da je on putem društvenih mreža prijetio smrću voditeljima Policijske postaje u Ludbregu, a jednog od njih je tijekom ove godine redovito pratio, uhodio te fotografirao i objavljivao slike njegove imovine, doznaje Varaždinski.

Osim toga, od drugih ljudi je pribavljao informacije o njegovu privatnom životu koje je objavljivao na društvenim mrežama. Ništa bolje nije prošla niti osoba zaposlena u nadležnom Centru za socijalnu skrb koja mu je tijekom veljače dolazila kući zbog nadzora skrbi o djeci. Njoj je nekoliko puta prijetio nasiljem.

Uz to, kao roditelj troje djece, bio je dužan uključiti ih u multidisciplinarnu obradu, što nije učinio, niti je došao s njima u kliniku. Od travnja do lipnja je, pak, objavljivao njihove fotografije na društvenim mrežama, a u svibnju je objavio i video u kojem traži da djeca sudjeluju u snimanju njegove izjave za spomenuti centar, pri čemu su, navode iz Odvjetništva, djeca bila vidno uznemirena.

Play ponuda
Play ponuda