DVAPUT JE NASAMARILA ŠKOLU I SVEUČILIŠTE: / Prvo je krivotvorila potvrdu o završetku studija, trebale joj dvije godine za lažnu diplomu

Image
Foto: Ilustracija/Unist

Nakon što je prije dvije godine krivotvorila potvrdu o završetku studija na Sveučilištu u Zadru kojom je dobila stručno osposobljavanje u jednoj školi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji,

4.11.2020.
13:51
Ilustracija/Unist
Play logo

Djelatnici policijskih postaja u Zadru i Pločama dovršili su krim-istraživanje nad 26-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo krivotvorenja isprave, odnosno ovjeravanja neistinitog sadržaja. Ona je, naime, u veljači dala izraditi lažnu diplomu Sveučilišta u Zadru na svoje ime.

Play logo

Potom ju je upotrijebila kao dokument u prijavi na natječaj za popunu radnih mjesta u jednoj osnovnoj školi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, piše Dubrovački dnevnik. No, osim lažne diplome, istražitelji su otkrili da je dvije godine ranije, u veljači 2018., izradila lažnu potvrdu o završetku studija, koju je potom na zadarskom Sveučilištu ovjerila kao istinitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tom potvrdom je sredinom travnja sklopila ugovor stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa s istom osnovnom školom u kojoj se namjeravala prije nekoliko mjeseci zaposliti. No, umjesto posla, 26-godišnjakinja je dobila kaznenu prijavu, koja je proslijeđena nadležnom Državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo